Buddhalaista filosofiaa ja meditaatiota

Lauantai 27.1.2018 klo 11-17 

Joogastudio Samadhi
Askaistentie 29 20810 Turku 

Elämän asettamat ulkoiset haasteet ja sisältä kumpuavat kysymykset ohjaavat meitä ottamaan selvää, miten asiat toimivat ja mitä elämä on. Henkisen harjoituksen avulla tietämättömyyden verho siirretään vähitellen syrjään.

Buddha opetti asioiden keskinäisestä riippuvaisuudesta. Maailman muodostavat syy- ja seuraussuhteet ovat varsin monimutkaisia, ja siksi Buddha opetti myös erilaisia meditaatiomenetelmiä. Näemme sisältä käsin miten asioiden monisyiset kudelmat toimivat ja päädymme lopulta oikeaan ymmärrykseen.

Todellinen yhteisöllisyys alkaa mukana olevien ihmisten sydämestä. Sisäinen rauha tuo ulkoisen rauhan, niin että yhteisön jäsenet voivat oppia tukemaan toisiaan ja olemaan läsnä toisilleen.

Opettajana on suomalainen Ani Sherab, joka sai nunnan valat vulonna 1989 Kagyu Samye Lingin tiibetiläisessä keskuksessa Skotlannissa. Hän on toiminut Suomessa vuodesta 1997. Lisätietoa samye.fi

Talo tarjoaa keittolounaan pientä lahjoitusta vastaan.

Ilmoittautumiset
Ari Vuokko
puh. 044 951 2323
shunyataturku@gmail.com

Tietoja anisherab

I am Tibetan Buddhist nun of Karma Kagyu order. I was ordained in 1989 by the 12th Kenting Tai Situpa, while in a 4-year retreat in Kagyu Samye Ling, Scotland. Since 1997 I have been based in my home country Finland by Lama Yeshe Losal Rinpoche and late Akong Tulku Rinpoche. / Sain tiibetinbuddhalaiset nunnan valat Kenting Tai Situ Rinpochelta vuonna 1989 ollessani 4-vuoden retriitillä Skotlannin Kagyu Samye Lingissä. Olen toiminut Suomessa vuodesta 1997 Akong Tulku Rinpochen ja Lama Yeshe Losal Rinpochen pyynnöstä, vetänyt lyhyitä retriittejä ja opettanut dharmaa.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s